Home. Wijnen. Wijn & Spijs. Proeverijen. Etiketten. Relatiegeschenken. Verhuur. Contact. Copyright ©   Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid Privacybeleid

PRIVACY BELEID VIN d’ES


VIN d’ES respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. VIN d’ES zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


VIN d’ES GERBUIKT DE VERZAMELDE GEGEVENS ENKEL OM HAAR KLANTEN DE VOLGENDE DIENSTEN TE KUNNEN LEVEREN.VIN d’ES VERKOOPT UW GEGEVENS NIET.


VIN d’ES zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


UW PERSOONLIJKE GEGEVENS ZIJN VEILIG BIJ VIN d’ES.


Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Indien u nog vragen mocht hebben over het Privacy beleid van VIN d’ES, dan kunt u een e-mail sturen naar info@vindes.nl. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval een wijziging van ons Privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.